søndag den 6. marts 2011

Sweater genbrug/Reuse

Jeg har faaet nogle troejer af Keri som desvaerre er for korte til mig i laengden, men i stedet for at sende dem til genbrug besluttede jeg mig for at lave noget ud af dem til Emma i stedet for.
Den foerste lavede jeg en kjole ud af. Jeg brugte en kjole som Emma kan passe nu som model, lagde den ovenpaa troejen og klippede (husk soemrum):
---
I received some sweaters from my friend Keri, but unfortunately most of them were to short in length for me to use. But instead of donating them, I decided to reuse them for something for Emma. From the first sweater, I created a dress, using one of the dresses that Emma fits now as a pattern on top of the sweater, and then just cut around (don't forget extra material for the seem):




Til den naeste troeje besluttede jeg mig for at lave et par varme bukser til at traekke udenpaa stroempebukser paa kolde dage. Jeg brugte moenstret paa akrobatbukserne som jeg tidligere har lavet, men i stedet for rib, brugte jeg troejens kant som den nederste kant paa bukserne og puttede elastik i foroven:
---
For the next sweater I decided to make a pair of warm pants to put over stockings on a cold day. I used the pattern for the acrobat pants that I have made before, but instead of ribbing I decided to keep the edge from the sweater for the lower pant edge and I used elastic for the waist:

 
 Jeg er godt tilfreds med resultatet:-)
---
I am pretty happy with the result:-)

2 kommentarer:

  1. Det kan jeg godt forstå, du er - for resultatet er jo intet mindre end perfekt!:-)
    Mit moderhjerte er lige ved at briste af stolthed!!

    SvarSlet
  2. So creative! Those pants will be so cozy for her.

    SvarSlet